Zaal huren

U kunt hier de agenda van alle zalen bekijken die eigendom zijn van gemeente Krimpenerwaard. U kunt tevens direct een reservering maken die dan automatisch binnenkomt bij de desbetreffende beheerder.

Wilt u eerst even kijken hoe het reserveren in zijn werk gaat, klik dan hier.

Nu ook een app beschikbaar

Goed nieuws als u een vaste huurder bent van de sportzalen. Er is nu ook een App beschikbaar voor Android en IOS apparaten. zaalagendaU kunt de app downloaden in de PlayStore. Met deze app kunt u makkelijker nieuwe reserveringen aanvragen en u kunt al uw reserveringen die u gemaakt heeft inzien. Vraag de beheerder om inloggegevens, het enige wat hij daarvoor nodig heeft is uw e-mailadres waarmee u bekend bent bij de beheerder.

AED

In De Drie Maenen hangt een AED die te gebruiken is voor een reanimatie. Let op, De Drie Maenen is geopend van 8:00 tot 01:00 uur. Op zondag zijn we gesloten. Als u de entreehal binnenkomt ziet u de AED links in de gele kast hangen.

Sinds kort hangt er nu ook een AED buiten aan de gevel, te gebruiken door mensen die gealarmeerd zijn via HartslagNu.hartslagnu logo Kunt u reanimeren en heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u dat nu doen door op bovenstaande afbeelding te klikken. Uw certificaat gegevens worden wel gevraagd bij inschrijven.

Ga naar boven