Hieronder ziet u hoe u stapsgewijs een online reservering maakt. Heeft u hulp nodig, bel 0182-729428.

1U kunt het beste eerst bekijken of er ergens ruimte is, de gekleurde velden in het volgende scherm betekenen dat er al verhuurd is. U klikt op agenda om naar het agenda overzicht van alle zalen te gaan. 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kunt u of per dag door de agenda bladeren of u kiest direct een datum.

 

 

Heeft u een zaal gevonden en wilt u die reserveren, klik dan rechts op Aanvraag zaal en u komt in het eerste reserveringsscherm.

 

 

 

 

 

 

 

4U kunt de bovenste selectie kiezen, verder gaan zonder in te loggen, en ukomt dan in het tweede reserveringsscherm. 

 

 

5

 

 

Kies de datum die u wilt reserveren. Kies het volgende veld, Vanaf tijd, en klik op de plus of de min om de uren en minuten goed te zetten, druk daarna op 6Tijd instellen, en vul ook op dezelfde manier de Tot en met tijd in.

 

 

 

Het aantal personen moet u ook invullen, dit is van belang omdat sommige zalen aan een maximum aantal bezoekers gebonden is. Daarna kunt u de locatie selecteren die op dat moment beschikbaar zijn.

 

Klik op volgende.

 

 

8

U krijgt nu van de desbetreffende locatie de beschikbare zalen te zien, komt de zaal niet te voorschijn die u wilt reserveren dan is die bezet of u heeft misschien de verkeerde locatie gekozen. Klik dan op vorige en kies eerst de juiste locatie.

9

In dit voorbeeld heeft u gekozen voor de grote zaal in De Drie Maenen maar het zou net zo goed de sporthal kunnen zijn. Onder de foto staat wat nadere informatie. Ook staat daar de contactpersoon van de desbetreffende locatie die u altijd kunt benaderen met uw vragen.

 

Heeft u de juiste keuze gemaakt en alles ingevuld, druk dan weer op Volgende. U krijgt een bevestiging van uw aanvraag en deze wordt in behandeling genomen.

Zodra de reservering is goedgekeurd of afgewezen krijgt u via het opgegeven email adres een bevestigings- of afwijzingsbericht. 

 

Mocht u nog met vragen zitten, bel dan gerust. Betaling vindt achteraf plaats via een factuur. U kunt niet contant afrekenen.

Nu ook een app beschikbaar

Goed nieuws als u een vaste huurder bent van de sportzalen. Er is nu ook een App beschikbaar voor Android en IOS apparaten. zaalagendaU kunt de app downloaden in de PlayStore. Met deze app kunt u makkelijker nieuwe reserveringen aanvragen en u kunt al uw reserveringen die u gemaakt heeft inzien. Vraag de beheerder om inloggegevens, het enige wat hij daarvoor nodig heeft is uw e-mailadres waarmee u bekend bent bij de beheerder.

Ga naar boven